Gezellig stratentennistoernooi ’t Veld en Zijdewind

'Het winnende team van het stratentennis toernooi 2016 team Polderlaan' - Foto: Theo Moras

‘Het winnende team van het stratentennis toernooi 2016 team Polderlaan’ – Foto: Theo Moras

Een bijdrage van Theo Moras.

‘T VELD / ZIJDEWIND – Afgelopen week hebben 16 teams de strijd aangebonden om de  titel ‘Kampioen stratentennis 2016’ van ‘t Veld en Zijdewind. Van maandag tot en met zaterdag werd er gestreden in wedstrijden van 40 minuten tussen teams bestaande uit een tennisser en een niet-tennisser. De niet-tennissers kregen allen een week voordat het stratentoernooi van start ging gratis tennislessen. Met de hoop dat Tennisvereniging TC de Kogge er wellicht enkele nieuwe leden aan over zal houden. Bij dit stratentoernooi tennis staat gezelligheid duidelijk voorop, zaterdag de dag wanneer de laatste wedstrijden worden afgewerkt, was er ‘s middags voor alle deelnemers een uitgebreide gezellige en sfeervolle barbecue. Deze werd buiten op het terras gehouden, zodat ook de wedstrijden konden worden gevolgd. Foto: Theo Moras

Door het prachtige weer was het toernooi bijzonder geslaagd en kwamen ook de vele toeschouwers prima aan hun trekken. Na de goed verzorgde Barbecue werden de finales gespeeld en volgde de ontknoping van dit prima georganiseerde en sportief verlopen stratentoernooi van TC de Kogge.

De finale ging tussen het team van Polderlaan die uiteindelijk toch over meer klasse bleek te beschikken als het team Provinciale-weg, en als de terechte winnaars konden worden gehuldigd. Ook in 2017 krijgt het toernooi zeker een vervolg hopelijk met dezelfde ideale weersomstandigheden.