ConcertEr op uitNieuwsWieringermeer

Foo Fighters tribute naar J.C. de Dukdalf

Poster: Jeff Hofstede

WIERINGERWERF – Na een ongelofelijk geslaagd Freedoms Noise Festival in J.C. de Dukdalf te Wieringerwerf, is het op zaterdag 27 mei tijd voor een uniek hoogtepuntje: een heuse Foo Fighters tributeband uit België!

Eind mei is het tijd om je klaar te maken voor een band die niet zomaar wat nummertjes covert. In Your Honor, zoals deze Foo Fighters tribute heet, komt uit België en heeft al jaren ervaring. Hoogstaande covers zullen op je afgevuurd worden zonder ook maar enig pardon. Meezing hits zoals “Everlong”, “The Pretender”, “Best of You”, “Learn To Fly” en nog heel veel meer zullen de revue passeren. Je kunt dus nú al vaststellen dat dit een avond wordt om nooit te vergeten. Meezingen met de hits van Foo Fighters in J.C. de Dukdalf? Dat je dit nog mag meemaken op je ouwe dag. Zaterdag 27 mei, be there!

Ook de band Ella Pine is op deze zaterdag 27 mei op ons podium te vinden. Deze muziek is ook ietsjes anders dan het wereldwijd bekende Foo Fighters. De band maakt, zoals de bandleden dat zelf zeggen, psychedelic avant-garde progpunk. Het is exact wat je je er bij voorstelt, maar ook totaal weer helemaal anders. Een pareltje om goed in de gaten te houden. Dus dat kun je het beste doen in de Duk! Er komt nog een derde band bij! Welke band dit is, houden we nog even geheim.

Op zaterdag 27 mei gaan de deuren van J.C. de Dukdalf om 21:00 open en om 03:00 zullen deze sluiten. Entree is €5,00 (<18 jaar is €2,50). Daarnaast is De Duk iedere vrijdag en zaterdag geopend van 21:00 tot 02:00. Bij concerten sluiten de deuren pas om 03:00 uur. Alle leeftijden zijn welkom.

Laat meer zien
Back to top button