ConcertEr op uitNieuwsRegionaal nieuwsWieringermeer

Invasie van Wieringer muzikanten voor Top 2000 Aller Tijde Live

WIERINGERWERF – Vanavond is het zover! Muziekliefhebber van heinde en verre zullen de weg weten te vinden naar Café Bij de Buren om deelgenoot te zijn van de ‘Top 2000 Aller Tijden Live’. Broken Chain, The Rootz en De Noeverse Bietbent, allen bands met Wieringer roots, zullen 7 uur lang hun favoriete nummers uit de Top 2000 ten gehore brengen.

Het initiatief is van Petra Rotgans, de zangeres van The Rootz. ‘We spelen nummers die zowel hoog als laag genoteerd staan, zoals Piano man van Billy Joel, Whole lotta Rosie van AC/DC en Burning love van Elvis Presley. De bands krijgen nummers van goede artiesten voor hun kiezen. Ga er maar aan staan: Fleetwood Mac, Golden Earring, Queen, Metallica, Eagles. Als band moet je dan echt sterk in je schoenen staan.’ aldus Petra Rotgans.

De inspiratie voor het evenement komt nog uit de tijd van De Oude Beurs. ‘Als bandleden van The Rootz genoten wij altijd van de Top 100 in de Oude Beurs. Het leukste evenement van het jaar. Daarom leek het ons een mooi idee een soortgelijk evenement te organiseren’, aldus Petra in de Wieringer Courant. Samen met Martine Bil is het evenement op poten gezet.

Het evenement begint om 19.00 uur en zal rond 02.00 uur afgelopen zijn. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera in Wieringerwerf en Café Bij de Buren. In de voorverkoop kosten ze € 10,00, vanavond aan de deur kosten de kaarten € 15,00.

Laat meer zien
Back to top button