ConcertEr op uitNieuwsWieringermeer

Kerstconcert Malletband Creona en de Woudklappers

WIERINGERWERF – Al een aantal jaren staat dit concert op het wensenlijstje, en nu is het dan eindelijk zover! Een kerstconcert! Dit zal plaatsvinden op zondagmorgen 9 december om 11.30 uur in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Malletband Creona uit Wieringerwerf en Malletband de Woudklappers uit Hoogwoud, die sinds eind 2015 een samenwerkingsverband zijn aangegaan, zullen samen met het AOW Jongerenkoor uit Andijk, Onderdijk en Wervershoof dit prachtige concert voor u ten gehore brengen.

AOW staat voor de plaatsen waar het koor optreedt namelijk Andijk, Onderdijk en Wervershoof. Het AOW-jongerenkoor is een jong en energiek gelegenheidskoor, bestaande uit 21 leden en een vier koppige band (drum, dwarsfluit, gitaar en piano). Het koor staat onder leiding van Jos Neuvel, die een dubbele taak heeft; dirigeren en piano spelen tegelijkertijd. Het repertoire is zeer divers, van klassiekers tot moderne nummers, van Nederlands tot Engelstalig en van gevoelig tot vrolijk.

Samen met de malletband zullen zij een sfeervol concert brengen met allerlei
melodieën die met de kerst te maken hebben. Samen met u willen zij genieten van de aankomende kerst en de bijbehorende kerstsfeer. Met nummers als Feliz Navidad en Joy tot he World zal dit zeker lukken. Dus zet de datum in uw agenda en we zien u graag op 9 december om 11.30uur in de Cultuurschuur, Loggersplein 1 in Wieringerwerf. Entree € 5,00 inclusief consumptie.

Hebt u ook zin om muziek te komen maken? Kijk dan eens op onze website
www.creona.nl. Of kom eens kijken bij onze repetitieavond op de woensdag 20.00-22.00 uur. De ene week in Wieringerwerf in de Cultuurschuur en de andere in Hoogwoud.

Laat meer zien
Back to top button