Er op uitNieuwsRegionaal nieuwsWieringermeer

Kindertheater Gniffel toert rond in Hollands Kroon en Langedijk

‘Gniffel en de toverschelp’- Foto: Aangeleverd

HOLLANDS KROON – Voor de voorjaarsvakantie heeft Theater Gniffel weer een prachtige speellijst in elkaar gezet. In 3 dagen spelen ze op 6 verschillende locaties leuke, interactieve theatervoorstellingen in Hollands Kroon en Langedijk. Op dinsdag 27 februari spelen ze in Anna Paulowna en Winkel de voorstelling ‘Gniffel en de betoverde ring’.

Donderdag 1 maart kunnen de kinderen in Wieringerwerf komen genieten van ‘Gniffel en de Kledingdief’. Vrijdag 2 maart doen de mensen van Theater Gniffel 2 nieuwe locaties aan. Om 10:30 uur spelen ze in De Oude School (dorpshuis) in Wieringerwaard. En om 14:00 uur sluiten ze hun tournee af in Het Behouden Huis in Oudkarspel. Deze dag kunnen de bezoekers genieten van ‘Gniffel en de Toverschelp’

Wilt u een leuk uitje met uw  (klein)kinderen in de voorjaarsvakantie, of zocht u toevallig nog naar een ideetje voor een verjaardagsfeestje?  Kom dan gezellig kijken! De voorstellingen zijn geschikt voor kinderen van 3 tot ongeveer 9 jaar en hun ouders/verzorgers. Meer informatie over de voorstellingen is te vinden op  www.theatergniffel.nlOm van een plekje verzekerd te zijn dient men te reserveren via: theatergniffel@quicknet.nl of via 06-19505135. De entree is € 7,-  per bezoeker.


Laat meer zien
Back to top button