ConcertEr op uitNieuwsWieringermeer

Noeverse Bietbent rockt in de Cultuurschuur

Foto: Erwin Slootweg

WIERINGERWERF – Aanstaande zaterdag zullen de mannen van de Noeverse Bietbent de Cultuurschuur in Wieringerwerf weer op z’n grondvesten laten trillen. Met de vertolking van de onvervalste klassiekers uit de jaren ´60 en ´70 van de vorige eeuw brengen de muzikanten van Wieringen en uit de Wieringermeer een gezellige avond.

Vorig jaar schreef de Bietbent op hun Faceboeekpagina de volgende aankondiging:

´De Noeverse Bietbent geeft een concert in de Cultuurschuur te Wieringerwerf. De entree kost 7 euro 50. Zaal open vanaf 20.00 uur. De band begint te spelen als er genoeg volk is. Het repertoire is afkomstig uit de rijke catalogus van de jaren zestig en zeventig. Tijdens het gezang en het snaren-, toetsen- en trommelspel is de bar geopend. Er hoeft dus niet geluisterd te worden, maar dat mag wel. Er mag ook gedanst worden, maar het hoeft niet. Brengt u zichzelf vooral niet in verlegenheid. Er wordt gespeeld in de Theaterzaal van de Cultuurschuur, waar vroeger burgemeester Knorr met harde hand regeerde. De band bestaat uit spelers van Wieringen en uit de Wieringermeer en werkte dus al voor de gemeentelijke herindeling aan culturele integratie. Wij hopen u allen te zien.´

Beter kunnen wij het eigenlijk niet verwoorden….. Dus zaterdag 3 februari vanaf 20,00 uur in de Cultuurschuur de Noeverse Bietbent. De entree bedraagt € 7,50.

Laat meer zien
Back to top button