BedrijvennieuwsGemeentenieuwsNieuwsRegionaal nieuwsWieringermeer

Ondernemerspeiling in Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – In de week van 30 april ontvangen ruim 2300 ondernemingen in Hollands Kroon een uitnodiging om mee te doen aan een ondernemerspeiling.

In deze peiling wordt aan ondernemers gevraagd wat zij vinden van de omgeving waarin het bedrijf is gevestigd, het contact met de gemeente, het economisch beleid en de service van de gemeente. Ondernemers die een brief hebben ontvangen kunnen de vragenlijst invullen tot en met 16 mei 2018. De resultaten van het onderzoek worden in juni verwacht.

Ondernemers zijn van groot belang voor onze gemeente. Daarom vinden wij het belangrijk om te weten hoe tevreden onze ondernemers zijn. Dit onderzoek geeft ons inzicht in hoe wij verbeteringen kunnen doorvoeren in onze dienstverlening en het beleid. Zo proberen wij eraan bij te dragen dat ondernemers op een prettige en succesvolle manier kunnen blijven ondernemen in onze gemeente.

De resultaten van de ondernemerspeiling worden aangeboden aan de gemeenteraad. Ook zijn deze na afloop terug te vinden op www.waarstaatjegemeente.nl, onder het dashboard ondernemerspeiling. Hier kunt u de resultaten vergelijken met andere gemeenten die dit onderzoek ook hebben uitgevoerd.

Het onderzoek wordt door Lexnova uitgevoerd. De antwoorden worden anoniem verwerkt.

 

Laat meer zien
Back to top button