NieuwsWieringermeer

Ontmoetingsdiners Wieringermeer in april

‘Het bestuur achter de ontmoetingsdiners’

WIERINGERMEER –  Wat hebben de gasten weer lekker zitten smullen en wat was het weer gezellig bij de diners in maart. In Middenmeer werd er Grieks gegeten, een nagerecht met de naam Portokalopita, een heerlijke sinaasappel-filodeeg cake. In Wieringerwerf hadden Margret en Linda lekker Italiaans gekookt. 

Denkt u nu dat Ontmoetingsdiner lijkt me ook wel eens leuk om aan deel te nemen, schroom dan niet en bel naar Trudy of Marjan. Het diner is 1 keer in de maand in Middenmeer en 1 keer in de maand in Wieringerwerf en bedoeld voor mensen die (bijna) altijd alleen aan tafel zitten te eten en voor mensen die door een of ander ongemak niet buiten de deur kunnen eten. Het diner is voor jong en oud, arm en rijk en voor kerkelijk en niet kerkelijk. 

Opgeven voor de ontmoetingsdiners in April, Middenmeer 13 april in de Meerbaak , en Wieringerwerf 20 april in het Kompas, kan vanaf woensdag 28 maart 9.00 uur tot zaterdag 6 april bij: Trudy van Arkel 0227823136 en bij Marjan Lettinga 0227501492 (a.u.b. niet het antwoordapparaat inspreken).

Mochten er problemen zijn met vervoer of heeft u een dieet dan kunt u dat ook aan de dames doorgeven. Kosten voor het 3 gangen diner zijn €5,-

Laat meer zien
Back to top button