NieuwsSportVoetbalWieringermeer

Vijfde winst op rij voor Wieringermeer

‘Robert Schoen stopt strafschop’ – Foto: Bert Zuidhof

SLOOTDORP – In eigen huis heeft Wieringermeer goede zaken gedaan tegen Dindua. In een wedstrijd waarbij van te voren werd verwacht dat Wieringermeer nu een tegenstander zou ontvangen welke meer weerstand zou bieden, bleek de praktijk anders. De ploeg uit Enkhuizen moest over de gehele wedstrijd Wieringermeer als meerdere erkennen.
Na 15 minuten opende Tim Zuidhof de score voor Wieringermeer. Ko Kempeneers breidde de score uit naar 3-0 met twee treffers. Op slag van rust deed Dindua nog iets terug door een penalty te benutten. In het tweede bedrijf wist Wieringermeer opnieuw snel te scoren. Deze keer was het Thijs Boersma die het net vond en zo de 4-1 maakte. Dindua kreeg de tweede helft wederom een penalty, maar Robert Schoen wist deze inzet wel te keren. De gasten uit Enkhuizen wisten hierna toch nog een tweede treffer te maken. Verder liet Wieringermeer het niet komen. Thijs Boersma en Ko Kempeneers zorgden voor het slotakkoord en brachten de eindstand op  6-2. Door deze overwinning blijft Wieringermeer bovenin meedoen in de vierde klasse. Zaterdag speelt Wieringermeer weer thuis om half drie. Tegenstander is Kwadijk