BedrijvennieuwsNieuwsWieringermeer

Vocal Center praktijk geopend in Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Michelle de Jong uit Hippolytushoef heeft onlangs haar opleiding bij Vocal Center afgerond en is begin deze maand haar eigen praktijk begonnen in de Liaison Studio in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Ze is zelf ooit als leerling bij Vocal Center begonnen en nu doorgegroeid tot Vocal Coach. ‘In één les bij Vocal Center had ik meer geleerd dan in een aantal jaar bij andere zanglessen. Door de eigen ontwikkelde Vocal Essence methode kunnen we vocalisten super snel hun doelen laten behalen en zich laten verbazen over eigen zang mogelijkheden. Geloof mij maar, dit wil je als vocalist echt weten.’ zegt Michelle de Jong

Alle niveaus zijn welkom. ‘De kracht van Vocal Center is juist dat de methode voor iedereen makkelijk te begrijpen en toe te passen is, welk niveau je ook hebt. Geen overbodige bagage, maar bruikbare tools en tips’. Dat de methode effectief is gebleken, is wel te merken aan de coachings die het bedrijf al heeft mogen verzorgen. Zo heeft Vocal Center gecoacht bij o.a. The Voice en zijn Romy Monteiro en André Hazes Junior ook vaste klant.

Zowel privézanglessen als duo- en groepslessen worden aangeboden. Daarnaast ook vele workshops, premium coachings en stemrevalidatie. Bij Vocal Center zit je niet vast aan een abonnement. Jij als vocalist bepaald zelf de regelmaat en de tijdsduur van de zanglessen.

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je een introductieles plannen? Bezoek dan de website (www.vocalcenter.nl) of mail naar michelledejong@vocalcenter.nl.

Laat meer zien
Back to top button