KorfbalNieuwsSportWieringermeer

Wederom punten voor Vido

‘De jeugdige spelers van Vido troffen het met het weer’ – Foto: Aangeleverd

WIERINGERWERF – Zaterdag 21 april speelde de Vido-jeugd tegen Roda in het zonnige Westzaan. Om 10.00 uur klonk het beginsignaal en al snel stond het 1-0 in het voordeel van Vido door Joost Gouwenberg. Vlot na het eerste doelpunt kwam de gelijkmaker,  maar door twee doelpunten van Jur Koolen en een door Emma Gouwenberg stond er een mooie 1-4 op het scorebord. Met de rust stond het 2-5.

Na de rust ging Vido door met het goede spel. Omdat het verschil 3 doelpunten was, is het de regel dat het team welke achter staat een superspeler mag inbrengen. Dit houdt in dat de tegenpartij met een extra speler in het veld mag staan. 4 spelers van Vido tegen 5 van Roda. Ondanks de extra speler kon dit geen potten breken bij de tegenpartij en bleef Vido er rustig op los scoren. Door doelpunten van Joost Gouwenberg (4x), Jur Koolen en Emma Gouwenberg werd de prachtige eindstand van 11-2 bereikt.

Na de wedstrijd volgde de strafworpenserie welke met een gelijkspel beëindigd werd. Julia v.d Meer was de enige die scoorde voor de geel-blauwen. 3 wedstrijden gespeeld en 5 punten; een prachtig resultaat!