NieuwsSportVoetbalWieringermeer

Wieringermeer werkt aan doelsaldo tegen Fortuna Wormerveer

‘Bas Zuidhof in duel met zijn tegenstander’ – Foto: Bert Zuidhof

SLOOTDORP – Op bezoek bij Fortuna Wormerveer werd snel duidelijk dat
Wieringermeer met de volle buit naar Slootdorp terug moest keren. Tegen de verhoudingen in kwam Wieringermeer toch op achterstand. Na een kwartier benutte Fortuna haar enige kans van de wedstrijd. Ondanks meerdere kansen voor Wieringermeer werd de rust bereikt met  een 1-0 achterstand.

De tweede helft werden de kansen wel benut. Na 15 seconden was het al raak. Thijs Boersma was verantwoordelijk voor de gelijkmaker. Hierna volgden de doelpunten elkaar in rap tempo op. Fortuna Wormerveer gooide de handdoek in de ring en
Wieringermeer werkte aan haar doelsaldo met goed voetbal. Thijs Boersma (5x), Manuel Groen, Sander Veenstra en Ko Kempeneers zorgden met hun treffers voor een monsterscore van 8-1. Aankomende zaterdag speelt Wieringermeer thuis tegen
Hollandia om 14:30 uur.