AdvertorialBedrijvennieuwsNieuws

Self Storage Hollands Kroon voor betaalbare en passende opslag

Advertorial

MIDDENMEER – Self Storage Hollands Kroon BV is een jong en dynamisch bedrijf dat gevestigd is aan de Havenkade 19 en 21A te Middenmeer. Het bedrijf houdt zich volledig bezig met het aanbieden van kleine en grote ‘tijdelijke’ opslagruimtes aan particulieren en bedrijven tegen de laagst mogelijke prijs.

Diverse mogelijkheden
Self Storage Hollands Kroon verhuurt boxen, units en containers. De goedkoopste opslag zijn de boxen en die zijn er al vanaf € 50,00 per jaar! De boxen variëren van 2,30 m³ tot 5,30 m³. Ook zijn er binnen units te huren van 22 m3. Deze ruimte units zijn voorzien van een eigen loopdeur. De kosten bedragen € 80,00 per maand. Tot slot is er nog de mogelijkheid om een containerunit buiten te huren. Deze zijn beschikbaar in 10 m³ en 33 m³. U huurt al een containerunit vanaf € 50,00 per maand en hoe langer u huurt hoe voordeliger deze huurprijs wordt.

De boxen zijn opgeslagen in een goed geïsoleerde, beveiligde loods. De binnenunits zijn gevestigd in een aparte loods voorzien van alarm en 24 uur per dag camerabewaking. De buitenunits staan op een afgesloten containerplein waar ook 24 uur per dag camerabewaking is. Zowel het containerplein als de loods is bereikbaar van 7:00 uur tot 22:00 uur middels een eigen tag voor de toegang.

Extra service
Voor het vervoeren van de spullen staat er een aanhangwagen klaar waar je 2 dagen gratis gebruik van kunt maken. Ook kan je bij Self Storage Hollands Kroon terecht voor verhuisdozen, dekens en alles wat met verhuizen of inpakken te maken heeft. Ook karren en steekwagens behoren daar toe. Self Storage Hollands Kroon is telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 7:00 uur – 16:00 uur op telefoonnummer 0227-502619 of per mail op info@selfstoragehollandskroon.nl. Kijk voor informatie en tarieven ook eens op www.selfstoragehollandskroon.nl.

Laat meer zien
Back to top button