BedrijvennieuwsNieuws

Tattooshop Dennis Zomerdijk inmiddels vol in actie

WIERINGERWERF – Stel je voor je wil je eigen zaak beginnen, alles is er klaar voor en dan moet je nog bijna 2 maanden wachten voor je de deuren van je eigen shop kunt openen. Het gebeurde bij de tattooshop van Dennis Zomerdijk. Dennis werkte de laatste jaren bij JM Tattoo in Alkmaar en vond het de hoogste tijd voor zijn eigen shop. Samen met HIP kapsalon en Qjoezz nam hij zijn intrek in het oude pand van Expert in Wieringerwerf. Op 25 maart stond de grote opening gepland. Maar het werd een opening in stilte. Waarbij de tattooshop nog tot 11 mei de deuren gesloten moest houden vanwege het tijdelijk verbod op contactberoepen in de coronatijd. Een valse start zo zou je het wel kunnen noemen.

Maar inmiddels draait de shop op volle toeren. Al is het met de corona maatregelen nog wel wat aanpassen op sommige punten. ‘De werkwijze anders. Normaliter gaat het bespreken van een tattoo meestal persoonlijk, maar nu doen wij zoveel mogelijk telefonisch. Ook mogen klanten niet zonder afspraak binnenlopen en als ze wel een afspraak hebben dienen zij alleen te komen. Gelukkig mogen we inmiddels open en heeft hij het al aardig druk’, vertelt Sonja Smit-Zomerdijk de partner van Dennis.

Aan het proces rondom het zetten van een tattoo is in basis weinig verandert. ‘Indien wij een aanvraag ontvangen, worden eerst de wensen besproken. Als dit helemaal helder is kan er een prijsopgave worden gemaakt en een afspraak worden ingepland. De wachttijd is afhankelijk van hoeveel tijd het zetten van de tattoo in beslag neemt. In verband met drukte raden wij wel aan om tijdig een afspraak te maken’, aldus Sonja. ‘In verband met Corona zijn wij momenteel uitsluitend op afspraak geopend en hanteren wij geen vaste openingstijden. Wanneer dit wijzigt, zal dit te vinden zijn op www.denniszomerdijktattoo.nl’.

Naast het tatoeëren kan je in de shop aan de Grandpré Molièrestraat ook terecht voor het zetten van piercings. Dat wordt gedaan door Sonja die haar eigen shop onder de naam SoZo Needles. De nieuwe tattooshop in Wieringerwerf is te volgen via Facebook: Dennis Zomerdijk Tattoo, Instagram: DennisFamous en te contacten via info@denniszomerdijktattoo.nl of 0610683868.

Laat meer zien
Back to top button