BedrijvennieuwsNieuws

Van der Jagt Cultuurtechniek Wieringerwerf neemt het verplanten van bomen over van Otto Brienissen

WIERINGERWERF – Vanaf 18 oktober 2021 kunt u bij Van der Jagt Cultuurtechniek BV ook terecht kunt voor het verplanten van bomen. Het bedrijf staat al jaren bekend als betrouwbare partner voor cultuurtechnisch werk, grondwerk, rioolaanleg, sloopwerk, sanering en erfverharding. Maar dat is niet het enige. Van der Jagt ondersteunt ook bij aanleg en onderhoud van groen, versnipperen, stobbenfrezen, beschoeiing, oeverversteviging en sloot/bermonderhoud.

Daarnaast heeft het bedrijf al enkele jaren een succesvolle verhuur afdeling. Of het nu gaat om grondverzetmachines als kranen, shovels, dumpers, egaliseerapparatuur of rijplaten (staal of kunststof), alles is mogelijk. Tevens levert men pvc, diverse grondsoorten, granulaten, vloerplaten, legoblokken, duikers en de zelf ontwikkelde zoutlozende niveaubakken. Veel van deze materialen zijn gewoon op voorraad en af te halen bij Op de Schelphorst in Wieringerwerf.

Daarnaast staat het zusterbedrijf Van der Jagt Wieringerwerf BV ook op het gebied van transport paraat. Zo heeft men een eigen kiptrailer, stenentrailer, schuifzeiltrailer en (semi)diepladers die klaar staan om direct de weg op te gaan. Maar ook (vloeistofdichte) containerverhuur van 14 tot 52 m3  met eigen containerauto zit in het pakket. En dat alles is nu uitgebreid met het verplanten van bomen. Kortom we kunnen stellen dat Van der Jagt een allround bedrijf is, gewoon uit de Wieringermeer!

‘Otto Brienissen en Pieter van der Jagt’
Laat meer zien
Back to top button