NieuwsRegionaal nieuws

Open Cultuur Podium gaat wekelijks live uitzenden

HOLLANDS KROON – Door de massale inzending van video’s gaat het Open Cultuur Podium in Hollands Kroon tot medio juli wekelijks een uitzending live brengen op hun Facebookkanaal. De aanstaande uitzending staat gepland op zondag 28 juni om 17.00. Om kijkers nog van iedere inzending voor de grote vakantie uittocht te laten genieten is er gekozen voor een wekelijks uitzending.

‘Er is enorm enthousiast gereageerd op onze oproep om mee te doen aan het Open Cultuur Podium. Vijfendertig video’s met muziek van verschillende groepen, (harmonie) orkesten, exposities, workshops, beeldhouw en schilderkunst enzovoort. Het merendeel van de clips is recent gemaakt. Vaak van hoge kwaliteit” laat Joop Luten, presentator van het Open Cultuur Podium weten. In de uitzending van 28 juni kan men genieten van de muziek van Niedorps Fanfare samen muziekvereniging Dr Nuijens, Het Orkest, Toettie, BigBand MissJones, Vlam saxofoonkwartet, The Rootz en The Chief.

Verder is er aandacht voor een les in beeldhouwen, de expositie ‘Buitenom’ en het surrealistisch kunstwerk ‘Super insect. De volgende uitzendingen zijn op zondag 5 en zondag 12 juli om 17.00. De uitzending is te volgen op facebook.com/CultuurplatformHK/

Laat meer zien
Back to top button