NieuwsRegionaal nieuws

Opstekers: woorden die (aan)raken

REGIO – In deze tijd zonder aanraking hebben mensen meer dan ooit behoefte geraakt te worden. Woorden zijn daartoe in staat. En ze zijn veilig, zeker als ze via een telefoonlijn zachtjes landen in het oor. Lokale schrijvers en dichters hebben zich verenigd en zitten klaar om jou te bellen. Ze gaan je een kort verhaal en/of gedicht voorlezen op een tijdstip dat het jou uitkomt. Je kunt er de dag mee beginnen. Of er de nacht mee ingaan.

Je kunt kiezen of je iets vrolijks/luchtigs wil horen of liever toch wat serieuzer en filosofischer. Lijkt het je hartstikke leuk en wil je liever meerdere keren gebeld worden? Dat kan! Neem een (kosteloos) abonnement en je wordt maar liefst 3 keer gebeld! Aarzel niet langer en geef je op. Gun jezelf een mooi gedicht of verhaal.

Opstekers: woorden die (aan)raken kunnen aangevraagd worden via Wonen Plus Welzijn, 0224-273140 of via de mail info@wonenpluswelzijn.nl (met vermelding van naam, woonplaats en telefoonnummer, wanneer: voorkeur voor dag, tijdstip en wat voor genre: luchtig of juist filosofisch)

Laat meer zien
Back to top button