NieuwsVerenigingsnieuws

Meubilair van Bouwbedrijf Hollands Kroon naar Wieringermeerruiters

MIDDENMEER – Dennis Den Hollander is een maatschappelijk betrokken ondernemer. Iets dat hij onder andere
aantoont door zijn inzet voor de Lions Club Wieringermeer en omstreken. Zij steunen diverse maatschappelijke initiatieven. Hun motto is niet voor niets ‘We serve’. Waar ze kunnen, helpen zij de maatschappij graag. Een doelstelling die de Hollands Kroonse Uitdaging ook als haar missie heeft. Zij willen de verbinding zijn tussen het verenigingsleven en bedrijven in Hollands Kroon. Met als doel daardoor een meerwaarde voor de samenleving te zijn.

Ook de bedrijven van Pieter Bregman en Dennis Den Hollander, Bouwbedrijf Hollands Kroon en Kroonkeukens Tegels en Sanitair in Hippolytushoef, staan midden in de maatschappij. Zij steunen diverse verenigingen. Toen er na de verbouwing van het kantoor divers kantoormeubilair overcompleet was, dacht Dennis direct aan de Hollands Kroonse Uitdaging. Hij bood deze keurige spullen gratis aan, voor verenigingen en stichtingen in Hollands Kroon. De Uitdaging was daarin de bemiddelaar.

Via de ‘vraag en aanbod’ op de website kwam er dezelfde dag al een reactie. Deze reactie was van Ellis van Mook van de Wieringermeerruiters. Zij konden wel wat meubilair gebruiken. Deze week werden de spullen opgehaald. Met, hoe kan het ook anders, een paardentrailer.

Laat meer zien
Back to top button