GymNieuwsSportWieringermeer

Gratis gymspektakel voor alle basisschoolleerlingen in Hollands Kroon

Foto: Aangeleverd

WIERINGERWERF – Gymmen is een spektakel. Bij geen enkele andere sport komt behendigheid, flexibiliteit en spierkracht zo naar voren als bij gymnastiek. Om te laten zien hoe ontzettend uitdagend gymnastiek is organiseert Advendo Gym op zaterdag 13 oktober voor alle kinderen in Hollands Kroon van 3-12 jaar een Gymspektakel in de Zuiderzeehal. 

Er wordt door de ervaren gymleiding van Advendo een flink uitdagend parcours opgesteld waarin de kinderen van alles aan sportieve activiteiten kunnen doen. Denk aan balanceren, een enorme stormbaan, acrobatische gym, alle kunsten die je in de touwen kunt bedenken en nog veel meer.

Er is een tweedeling bedacht in het programma voor de oudere en de jongere kinderen. Het programma voor de kinderen tussen 3-7 jaar is van 10.00-12.00, de kinderen van 8-12 jaar sporten van 13.00-15.00 uur. Deelname is gratis en zelfs voor een gezonde snack en wat te drinken wordt gezorgd. Op de basisscholen in Wieringerwerf en Kreileroord hangen intekenlijsten, maar inschrijven kan ook via de website www.advendo-gym.nl.

Laat meer zien
Back to top button