NieuwsRegionaal nieuwsWieringermeer

High Tea’en tijdens de Week van de Ontmoeting

HOLLANDS KROON – Tijdens de landelijke ‘Week tegen Eenzaamheid’, hebben ook dit jaar LSBO-HK (voor ouderen), LINK (voor jongeren), Humanitas en Wonen Plus Welzijn de handen ineen geslagen. Elkaar ontmoeten, zien en spreken is het doel en dat gaan ze doen onder het genot van een High tea waarvoor de Hollands Kroonse Uitdaging gelden beschikbaar heeft gesteld.

Deze ‘Week tegen Eenzaamheid’ heet in Hollands Kroon ‘De week van de Ontmoeting’ en valt in de week van 4 t/m 8 oktober. In die week wordt bij alle Doet & Ontmoet groepen een High Tea geserveerd en het thema eenzaamheid besproken. Wat we er samen en met elkaar tegen kunnen doen, daar gaat het over.

Eén tegen eenzaamheid
De landelijke organisatie ‘Eén tegen eenzaamheid’ heeft hiervoor mooie materialen beschikbaar gesteld om het gesprek vorm te geven. Zo zijn er bijvoorbeeld placemats ontwikkeld waarop allerlei vragen staan om aan elkaar te stellen. Maar ook contactkaartjes, waar men gegevens met elkaar kunnen uitwisselen zodat er later wellicht nog eens afgesproken kan worden.

De High Tea bij het RSG Wiringherlant in Wieringerwerf wordt uitgeserveerd door de leerlingen van de middelbare school. Wilt u één van de High Tea momenten bijwonen? Op de volgende locatie zijn nog plekken beschikbaar:
– woensdag 6 oktober om 12.00 uur in RSG Wiringherlant (Wieringerwerf)
– woensdag 6 oktober om 9.30 uur Doet & Ontmoet in de Caroussel in Breezand
– vrijdag 8 oktober om 9.30 uur Doet & Ontmoet in de Keijzershof in Anna Paulowna

Aanmelden kan via Humanitas door een mail te sturen naar:  Vhb.kopnh@humanitas.nl of te bellen met: 0223-617422. Let op, vanwege de beperkte ruimte bij de diverse locaties, is ook het aantal deelnemers beperkt helaas. Wees er dus snel bij!

Laat meer zien
Back to top button