NieuwsWieringermeer

Kees van Noorloos ontvangt eindelijk zijn lintje

WIERINGERWERF – Door de corona crisis was het niet mogelijk om eind april de lintjes uit te reiken. Toen moesten de nieuw gedecoreerden het doen met een telefoontje van burgemeester Rian van Dam. Maar nu de regels weer enigszins aan het versoepelen zijn was het mogelijk om fysiek de lintjes te overhandigen.

Kees is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Kees van Noorloos is belangenbehartiger voor voetbalscheidsrechters. Hij was eerder zelf scheidsrechter en coach van het spelregelteam en bestuurslid bij COVS. Hij heeft diverse functies bekleed bij CV Wieringermeer, o.a. als vertrouwenspersoon en zat in het jeugdbestuur van de club.

Hij is lid van de KNVB als waarnemer en rapporteur van het veldvoetbal en lid van de tuchtcommissie. Hij is voorzitter van de Kring (Basisonderwijs protestants-christelijke scholen op Wieringen en in de Wieringermeer) en is voorzitter van Stichting Kopwerk. Kees is ook betrokken bij de Protestantse gemeente Wieringerwerf; hij geeft leiding aan de pastorale raad en is soms ouderling van diensten. Hij organiseert zendingsreizen voor jongeren naar o.a. Tanzania en Gambia. Hij treedt op als ad-interim voorzitter voor de Protestantse gemeente Medemblik en is campagne leider voor het CDA Wieringermeer/ Hollands Kroon. Ook is hij van 2004 tot 2010 gemeenteraadslid van de voormalig gemeente Wieringermeer geweest.

 

Laat meer zien
Back to top button