NieuwsWieringermeer

Korfbal: Alleen de E bij Vido in actie

WIERINGERWERF – Zaterdag 4 december stonden voor alle drie de ploegen een uitwedstrijd op het programma. Helaas kon alleen de E in actie komen aangezien er in andere teams te veel verhinderingen waren. De E-tjes moesten naar Anna Paulowna tegen de E1 van Kleine Sluis.

In sporthal de Veerburg mochten de 4 van Vido het opnemen tegen 7 kinderen van Kleine Sluis; Vido had dit keer geen wisselspelers. Een hele spannende wedstrijd was het van begin tot einde en beide ploegen waren echt aan elkaar gewaagd. Kansen over en weer; echt een hele leuke wedstrijd voor de kinderen, maar ook voor de begeleiders. Helaas trok Kleine Sluis net aan het langste einde en viel het enige doelpunt in de wedstrijd in de slotfase van de wedstrijd. Wederom voor de E een wedstrijd waarin het beide kanten op kon gaan en helaas voor Vido geen wedstrijdpunten. Hopelijk pakt het bij de return gunstiger uit voor Vido. De strafworpenserie werd gelijk: 1-1; het enige doelpunt aan Vido-zijde werd gemaakt door Marliek Hoekenga.

In de week voorafgaand aan dit weekend stond het bij Vido al in teken van het vieren van Sinterklaas. Waar zaterdag 28 nov met de competitieteam Sinterklaas werd gevierd stond afgelopen woensdag de pietentraining op het programma. Veel spelletjes voor de D en de E en voor de allerkleinsten, de kangoeroes, waren er echte pietenparcours gemaakt en tot slot een mooi cadeau.

Volgende week hopen wij wel 3 wedstrijden te gaan spelen en deze zullen alle drie plaatsvinden in de Zuiderzeehal.

Laat meer zien
Back to top button