NieuwsOnderwijsWieringermeer

Nieuwe cursus ‘Muziek op schoot’ in de Cultuurschuur

WIERINGERWERF –  Op zaterdag 4 april 2020 start de Muziekschool weer met een nieuwe cursus ‘Muziek op schoot’. De cursus ‘Muziek op schoot’ is speciaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar, samen met een (groot) ouder. In deze cursus van 8 lessen gaat men samen zingen, dansen, spelen op instrumentjes en wordt spelmateriaal dat aansluit bij de belevingswereld van het kind gebruikt.

De gezellige lessen worden al gauw dierbare wekelijkse momenten waarin het kind, in de veilige nabijheid van de ouder, geniet en leert. Muziek staat in de lessen centraal maar ook o.a. de motorische, sociaal-emotionele en de taal/spraakontwikkeling worden gestimuleerd. Juf Djoeke heeft de erkende post HBO opleiding gedaan en is gediplomeerd ‘Muziek op Schoot’ docente. Een les duurt 45 minuten en wordt afgesloten met limonade voor de peuters.

De cursus begint om 09.00 uur en duurt tot 09.45 uur. De kosten bedragen € 45,00 Locatie: De Cultuurschuur, Loggerplein 1 in Wieringerwerf. Meer informatie en inschrijven kan op de website van de Cultuurschuur
of stuur een e-mail naar: muziekschooldecultuurschuur@gmail.com

Laat meer zien
Back to top button