NieuwsWieringermeer

Ontmoetingsdiners in maart

Foto: aangeleverd

WIERINGERMEER – De beide ontmoetingsdiners in februari waren weer erg succesvol. De zaal was vol en het was erg gezellig. De koks hadden weer erg hun best gedaan; het eten was voortreffelijk. En wat is het leuk om eens andere mensen te ontmoeten en gezellig aan tafel te zitten.

De ontmoetingsdiners zijn bedoeld voor mensen, jong en oud, arm of rijk, kerkelijk of niet, die (bijna) altijd alleen aan tafel zitten te eten en voor mensen die door ziekte of ander ongemak niet buiten de deur kunnen eten.

De volgende ontmoetingsdiners staan gepland op 10 maart in de Meerbaak in Middenmeer en op 17 maart in Het Kompas in Wieringerwerf. De aanvangstijd is 18.00 uur en u bent welkom vanaf 17.45 uur. U dient zich wel even van te voren op te geven bij Trudy van Arkel  0227 – 823136 of Anneke Zuidhof 0227 – 577223. Het opgeven is in de week van 24 februari tot 4 maart mogelijk. Mochten er problemen zijn met vervoer of heeft u een dieet, dan kunt u dat ook even melden. De kosten voor het 3-gangen diner bedragen €5,00.

Laat meer zien
Back to top button