Er op uitNieuwsWieringermeer

Programma carnavalsweekend CV De Meerkoetelaars

WIERINGERMEER – Het is weer bijna zover, van 24 t/m 28 februari viert CV de Meerkoetelaars weer Carnaval in de Koetelburcht in Middenmeer. Verschillende bands en acts zullen in de omgetoverde schuur aan de Industrieweg 81 er weer een fantastisch feest van maken. Er komen verschillende bands en artiesten waaronder topformaties als Synergy, KiNK en Melrose.

Op vrijdag begint het BoerenKielenBal waarbij je je gekste en leukste kiel aan mag trekken. Op zaterdagmiddag is de optocht door Middenmeer met daarbij aansluitend de kindermiddag. Hier is voor de jongste Meerkoetelaars onder ons een heerlijk glaasje limonade te halen en tal van leuke spelletjes te doen. De zaterdagavond is er voor iedere gek Groots Carnaval. Deze avond is inmiddels geheel uitverkocht! Zondag pakt menig groep uit met de prachtigste creaties, waarmee een heus weekend weg te winnen is, waarna het op maandag heerlijk na je werk aansluiten is aan de bar op de Afterworkparty.

Men sluit op de dinsdag af met het Grosse Meerkoetelaars und Meerkoetelarinnen Oktoberfeest, welke met DJ Cor en de enige echte Vieze Jack tot een dikke afsluiter wordt bestempeld. Meer informatie is te vinden op facebook.nl/cv.demeerkoetelaars én op de website www.meerkoetelaars.nl. Alaaf!

Laat meer zien
Back to top button