NieuwsWieringermeer

Stichting Koeteltuin en vrijwilligers Rabobank Kop van Noord Holland, verkopen samen oliebollen

'Vrijwilligers van de Rabobank Kop van Noord-Holland en het Koeteltuin team'
‘Vrijwilligers van de Rabobank Kop van Noord-Holland en het Koeteltuin team’

MIDDENMEER – Sinterklaas heeft het land verlaten, dus de speculaaspoppen zijn op! De hoogste tijd voor de stichting Koeteltuin om de volgende decemberactie in te luiden. Samen met vrijwilligers van de Rabobank Kop van Noord Holland gaat stichting Koeteltuin op pad om in Middenmeer oliebollen en appelflappen van Bakkerij Slijkerman huis aan huis te verkopen. 
‘De speculaasactie was een overweldigend succes en mensen stelden ons de vraag of wij ook oliebollen en appelflappen wilden verkopen, juist omdat de oliebollen kraam niet meer in het dorp staat. Dat vonden wij een uitmuntend idee. Zodoende hebben wij Bakkerij Slijkerman benaderd en die heeft enthousiast zijn medewerking toegezegd,’ verklaart Sabine van Biljouw, penningmeester van stichting Koeteltuin. ‘Om de bekendheid van de huidige actie te vergroten, hebben wij een grappig kerstfilmpje van ons Koeteltuin team op de facebook pagina gezet, al oliebollen etend en feestend…dit filmpje is echt ‘viral’ gegaan. Zo zie je maar weer vrijwilligers werk is ook gewoon lol maken!, lacht Laura Visser, secretaris van de stichting.  


Oliebollen bezorg actie: dus niet in de rij staan!
De lekkerste oliebollen en appelflappen van de regio worden thuisbezorgd. In Middenmeer komen de verkopers aan de deur of laten een bestelformulier in de brievenbus achter. Ook bestaat de mogelijkheid om via de mail (koeteltuinmiddenmeer@gmail.com) bestellingen door te geven. Oliebollen en appelflappen kunnen besteld worden tot en met uiterlijk 26 december. Op 30 en 31 december worden de bestellingen geleverd, de gewenste leverdatum kan de klant zelf aangeven. Voor meer informatie en bestellingen kan je terecht op de website van de Koeteltuin.

Het huidige project van stichting Koeteltuin betreft de realisatie van een nieuwe, uitdagende speeltuin aan de dr. Hoogkamerlaan in Middenmeer. Voor meer informatie over stichting Koeteltuin, kijk op: www.koeteltuin.nl

 

Laat meer zien
Back to top button