NieuwsWieringermeer

Uitleg organisatie Reüniefeest De Oude Beurs over kaartverkoop

MIDDENMEER – De kaartverkoop liep gister veel sneller dan vooraf gedacht. Met als gevolg kwade gezichten en vervelende telefoontjes naar de organisator. In de eerdere artikelen maakten we daar al melding van. Vandaag kwam de organisator met een statement op de Facebookpagina van het evenement.

‘Helaas is gebleken dat wij veel mensen hebben moeten teleurstellen die geen kaarten hebben kunnen bemachtigen voor de reünie in De Oude Beurs. Hoewel wij als organisatie hoopte op een snelle verkoop hebben we nooit kunnen bevroeden dat de kaarten zo snel uitverkocht zouden zijn. Vooraf hebben wij de kaartverkoop zoveel mogelijk willen spreiden door 8 verkooppunten aan te wijzen en een limiet in te stellen van maximaal 4 kaarten per persoon. Er waren 1.000 kaarten beschikbaar dus elk verkooppunt had slechts 125 kaarten te verkopen. Als de eerste 30 personen allemaal 4 kaarten kochten was het verkooppunt uitverkocht.

Dat enkele verkooppunten vanwege de enorme belangstelling hebben besloten eerder dan 09.00 uur te starten met de verkoop is een begrijpelijke keuze in een poging de wachtrij te beperken. Wij betreuren de vele negatieve reacties die wij hierover hebben ontvangen. Wij doen ons best om een mooi feest te organiseren voor het dorp maar hebben niet alles in de hand. Voor het concert van Creona in De Oude Beurs zijn overigens nog volop kaarten te verkrijgen via de website www.creona.nl.’

Laat meer zien
Back to top button