DierennieuwsNieuwsWieringermeer

Whatsapp groep Wieringen/Wieringermeer voor hulp aan dieren

WIERINGEN / WIERINGERMEER – Een groep enthousiaste en betrokken dierenliefhebbers hebben al langere tijd een Whatsapp groep om dieren die hulp nodig hebben te helpen. Wil je ook een steentje bijdragen? Woon je op Wieringen of in de Wieringermeer, dan kan je worden toegevoegd aan de groep.

Extra hulp is ontzettend fijn in de tijd dat door de coronacrisis de Dierenambulance Den Helder-Hollands Kroon niet rijdt en de Dierenambulance Schagen-Hollands Kroon niet alle ritten rijdt. Mocht je meer willen weten over de Whatsapp groep of je aan willen melden voor deze groep, neem dan even contact op via één van de volgende telefoonnummers: 06 51 687 291, 06 21 916 662, 06 48 928 952 of 06 20 961 232.

Het is wel belangrijk dat mensen voor het gebied van de Dierenambulance Schagen – Hollands Kroon altijd eerst de dierenambulance die in dat gebied actief is belt met een melding. Meldingen die anders naar de Dierenambulance Den Helder-Hollands Kroon zouden gaan kunnen nu naar één van de bovenstaande nummers.

Laat meer zien
Back to top button