NieuwsWieringermeer

Wiringherlant verwelkomt leerling en ouder tijdens See you @WRLT

WIERINGERWERF – “Eindelijk mogen we ook ouders van toekomstige leerlingen weer in onze school ontvangen. Dat is superfijn, want veel van hen hebben de school nog niet van binnen kunnen zien. En ik kan me voorstellen dat het toch wel prettig is om te weten waar je kind terechtkomt”, vertelt Janneke Rozemeijer, afdelingsleider van het brugklasteam. Dinsdag 8 maart zet Wiringherlant de deuren van de school open voor toekomstige leerlingen en hun ouders of verzorgers tijdens See you @WRLT.

De rondleiding is voor leerlingen die al zijn aangemeld of leerlingen die nog twijfelen. Zij kunnen samen met hun ouders een kijkje komen nemen in de school. Janneke Rozemeijer licht het programma toe: “Tussen 17.00 en 19.00 uur is het mogelijk om een rondleiding door te school te krijgen. De rondleidingen starten elk half uur. Daarnaast kunnen de leerlingen die zich al ingeschreven hebben, hun welkomstcadeau ophalen. Wie nog niet ingeschreven staat, kan dat uiteraard op deze dag nog doen.”

Brugklassers leiden rond
Leerlingen van het juniorbrugklasteam verzorgen de rondleidingen. “Zij vertellen hoe het is om in de brugklas te zitten en beantwoorden vragen. En verder is er in verschillende lokalen iets te zien.”

WRLT extra
In de aula krijgen de bezoekers alle informatie over het extra aanbod op school. “Dan kun je denken aan de sportklas, tweetalig onderwijs, Global Citizen en BYOD”, noemt de afdelingsleider als voorbeelden. “Tevens is het mogelijk om een kijkje te nemen in onder andere onze techniek- en technologielabs.”

Aanmelden voor See you @ WRLT
De rondleidingen op dinsdag 8 maart zijn vanaf 17.00 uur. Rsg Wiringherlant is te vinden aan de Dr. Tamsmalaan 1a in Wieringerwerf. Inschrijven voor dit event kan via de link: https://www.wiringherlant.nl/seeyou.

Laat meer zien
Back to top button