NieuwsSportVoetbal

Uitslagen CVW, Flevo en DWOW

WIERINGERMEER – De vlaggenschepen van de clubs uit de polder hebben dit weekend wisselende resultaten geboekt. Op zaterdag was er een fors verlies te noteren bij CV Wieringermeer. De Slootdorpers werden met 1-6 door HCSC Den Helder uitgejaagd. Bij de dames van Wieringermeer ging het niet veel beter. Er werd thuis met 4-0 van Blauw Wit verloren.

Zondag leden de DWOW heren een toch wel forse nederlaag tegen Succes uit Hippolytushoef. In Wieringerwerf werd er met 0-3 verloren. De Wieringers waren feller en dat betaalde zich uit. DWOW eindigde de wedstrijd met 10 man omdat Martijn van Oers in de tweede helft met rood (2 x geel) het veld mocht verlaten. De dames van DWOW deden het een stuk beter. Er werd met 6-2 van OS Soest gewonnen. Een uitslag die vooral in de eerste helft was opgelopen omdat de keepster van de tegenstander niet haar beste dag had. Flevo haalde uit door met 1-6 van ALC in Abbekerk te winnen. Doelpunten waren er van Mike Zomerdijk (2) Freek Vrenegoor (2 ) Wout Huybregts en Sander Beemsterboer.