KorfbalNieuwsSport

Vido sluit het seizoen gezellig af

WIERINGERWERF – Korfbalvereniging Vido heeft het seizoen met de jeugd afgelopen zaterdagmiddag gezellig afgesloten. Het seizoen wat bij aanvang goed begon veranderde toen het coronavirus het land binnenkwam. De gehele competitie en de trainingen werden geannuleerd en niemand kwam meer tot korfballen op de club.

Gelukkig kunnen ze bij Vido naar de periode van voor de Corona met een goed gevoel terug kijken. De E jeugd draaide steeds boven aan mee in de competitie en lag in de zaal lang op kampioenskoers, helaas was dit geen haalbare kaart meer toen er toch een paar puntjes verloren werden. Op het veld en in de zaal heeft dit team een knappe prestatie neergezet. Na de zaalcompetitie was het de bedoeling om sinds jaren weer een tweede competitieteam actief te hebben; een E2. Helaas kon dit door de Corona niet doorgaan en zullen zij hopelijk na de zomer hun debuut maken in de competitie. Vido zal dan met een D 8-tal en een E 4-tal uitkomen.

Daarnaast zijn er op de basisscholen in Wieringerwerf en Middenmeer gymlessen verzorgd door Korfbalkids waarin korfballen centraal stond. De instuif op het veld en in de zaal welke hier op volgde was een succes, Vido hoopt na de vakantie ook weer een aantal van deze kinderen terug te zien op de training.

Afgelopen zaterdag was de afsluiting op het eigen korfbalveld, waar diverse spelletjes werden gedaan waarbij in groepjes gestreden werd om de winst en een aantal spellen. Het watergevecht kon helaas niet doorgaan vanwege de temperatuur, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Een gezellig afsluiting zo met elkaar! Korfbalvereniging Vido wenst iedereen een fijne vakantie toe en hoopt iedereen na de vakantie in goede gezondheid weer op het veld te zien; tot dan!

Laat meer zien
Back to top button