NieuwsWieringermeer

Paaseieren puzzeltocht

WIERINGERWERF – Op 2e paasdag 2 april 2018 wordt er een paaseierenpuzzeltocht georganiseerd in het DWOW bos aan de Irenestraat te Wieringerwerf. Er wordt gebruik gemaakt van het clubgebouw van scouting Die Robben. De paaseieren puzzeltocht begint vanaf 13.30 uur en duurt tot 15.30 uur. De eieren zijn verstopt in het DWOW bos.

Er zijn twee categorieën, van 0 t/m 5 jaar en van 6 jaar en ouder. Bij de jongste deelnemers is het de bedoeling dat de kleuren van de eieren worden opgeschreven. En bij de oudere deelnemers is het de bedoeling dat de letters die op de eieren staan opgeschreven worden. Deze letters vormen samen een zin. Elk nestje heeft een nummer en daarbij past de letter die op het ei staat. De nummers zijn niet op alfabetische volgorde.

Bij het inleveren van het paaseieren-puzzeltocht formulier heeft de organisatie limonade en een presentje klaarstaan.En wie weet kom je tijdens de paaseieren-puzzeltocht de paashaas nog tegen?! Kosten zijn 1,50 euro per persoon. Aanmelden voor 30 maart, bij Hans Hofmeijer via e-mailadres: hofmeyer49@quicknet.nl of telefonisch op : 0227- 501130

Laat meer zien
Back to top button