NieuwsRegionaal nieuws

Open dag Woonzorggroep Samen

REGIO -Altijd al willen weten hoe er zorg wordt verleend binnen Woonzorggroep Samen? Of ben je benieuwd wat het werken in de zorg allemaal inhoudt? Kom dan op 13 mei naar de open dag in locatie Magnushof in Schagen. Iedereen die eens kennis wil maken met de ouderenzorg is van 10.00 uur tot 15.00 uur van harte welkom.

Neem een kijkje bij de fitness of doe mee met één van de sport uurtjes. Laat je rondleiden in het revalidatiecentrum of in de keuken waar dagelijks honderden maaltijden worden bereid. Bezoek de informatiemarkt en stel al je vragen over (thuis)zorg, wonen, welzijn, mobiliteit, voeding, revalidatie & behandeling, vrijwilligerswerk, mantelzorg, beroepen en opleidingen in de ouderenzorg.

Over Woonzorggroep Samen
Woonzorggroep Samen is dé partner bij het ouder worden in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. In en vanuit twintig locaties levert Samen zorg, welzijnsdiensten en behandeling, ook bij mensen thuis. De thuiszorgteams zijn klein en lokaal georiënteerd, waardoor cliënten de zorg zoveel mogelijk van dezelfde mensen krijgen. Voor behandeling kunnen mensen terecht bij Revalidatie- & Behandelcentrum Samen, dat gevestigd is in Magnushof in Schagen. Samen met de cliënt wordt gekeken naar wat er nodig is en waar naasten kunnen bijspringen. Zo word er geprobeerd de ouderen hun kwaliteit van leven zoveel mogelijk te behouden, of soms zelfs te verbeteren. Kijk voor meer informatie op www.woonzorggroepsamen.nl of bel 088 – 619 4000.

 

Laat meer zien
Back to top button