De Meerpeen.nlNieuwsWieringermeer

De vakantie is weer bijna voorbij…

Foto: Nufoto.nl
Foto: Nufoto.nl

WIERINGERMEER – De laatste week van de schoolvakanties glijdt al naar zijn einde. De regelmaat in ons dagelijkse leven staat weer op het punt om meer structuur te krijgen. Kinderen naar school, zelf weer te werk, de verenigingen waar we lid van zijn beginnen weer aan hun nieuwe seizoen…. kortom het harde leven na een fijne vakantie staat weer voor de deur.

De redactie van De Meerpeen heeft het de afgelopen weken ook even rustig aan gedaan. Genoten van andere zaken en natuurlijk van het mooie wat onze polder te bieden heeft. De redacteur is inmiddels op zoek naar zijn pennen zodat hij vanaf volgende week weer volop aan de slag kan. Onze fotograaf rijdt inmiddels al weer op zijn fiets rondjes door de polder op zoek naar de mooiste plaatjes voor De Meerpeen beeldbank.

Kortom wij zijn er (bijna) weer klaar voor. Dus schroom niet en stuur ons informatie over je vereniging of activiteiten in de Wieringermeer, zodat wij ons de komende periode niet hoeven te vervelen. Foto’s en filmpjes uit de polder zijn natuurlijk ook van harte welkom. Help mee om sociale platform De Meerpeen nog meer uit te breiden. Al het materiaal is van harte welkom op redactie@demeerpeen.nl.

Laat meer zien
Back to top button