GemeentenieuwsNiedorpNieuws

Aannemer voor werkzaamheden aan Winkelhart Nieuwe Niedorp bekend

NIEUWE NIEDORP – KWS Infra Amsterdam Utrecht gaat het werk aan de buitenruimte van het Winkelhart en ’t Hoefje in Nieuwe Niedorp uitvoeren. Zij kwam als beste partij naar voren. De aannemer start op 25 april.

Werkzaamheden tot juni 2023
We verwachten dat de werkzaamheden in juni 2023 zijn afgerond. Dan is ook de bebouwing klaar. Vanaf juni 2023 kan iedereen genieten van een gloednieuw Winkelhart. De winkels blijven bereikbaar tijdens de werkzaamheden.

Duurzaamheid
Wij vinden duurzaamheid belangrijk. Daarom zijn wij er trots op dat KWS Infra 100% CO2 neutraal werkt voor deze opdracht. Zij maken bijvoorbeeld gebruik van de eerste elektrische asfaltmachine in de wereld. Maar ook vervoeren ze de materialen duurzaam. En ze stoten geen uitlaatgassen uit als ze asfalteren. Ook gebruikt KWS Infra duurzame asfaltmengsels en hergebruikt materialen.

Informatiebijeenkomst
Nog voor de werkzaamheden starten, wordt er een informatieavond georganiseerd. Tijdens deze avond krijgt u informatie over de werkzaamheden en de planning. Binnenkort volgt hier meer informatie over.

Aanbesteding
Voor dit project konden aannemers zich inschrijven met een plan, hoe ze de werkzaamheden gaan uitvoeren. Drie belangrijke onderdelen waren:

    • Realisatie
    • Omgevingsmanagement;
    • Duurzaamheid.

Voor elk onderdeel werden er punten gescoord. KWS Infra scoorde de meeste punten.

Laat meer zien
Back to top button