DierennieuwsNieuws

Baas gezocht voor Bronco en Butkus

HOLLANDS KROON/DEN HELDER – Van heden delen wij wekelijks op De Meerpeen de berichten van Dierentheuis ‘t Schuthok. Voor de dieren die daar verblijven is men op zoek naar nieuwe liefdevolle eigenaren. En die kunnen natuurlijk ook uit onze polder komen. Deze week besteden we aandacht aan de hondenbroertjes Bronco en Butkus.

Bronco en Butkus
Bronco en Butkus

Niet te geloven, de broertjes Bronco en Butkus wachten al maanden op een lief baasje. Heeft nou niemand belangstelling voor deze 2 knappe broertjes?! Oké, ze zijn een dagje ouder (geboortedatum: januari 2004), maar wat zijn ze blij en vrolijk. Iedere dag wordt verwachtingsvol uitgekeken naar een nieuw baasje en een warm mandje gezellig thuis. Niet dat ze het in het asiel slecht hebben, nee hoor. Alle dierverzorgers en vrijwilligers zijn allemaal even lief en aardig, en zo af en toe gaan ze wandelen met het dogwalking-team maar na al die maanden moet het geluk nu toch eens komen?? Er gaat immers niets boven een eigen lief baasje…

De mannen zijn hun hele leven al samen, dus samen uit is samen thuis. Vanwege stramheid en leeftijd krijgen ze speciale brokjes: JD van Hills. Extreem lange wandelingen laten ze graag aan zich voorbij gaan, een half uurtje wandelen vinden ze genoeg. Knuffelen en spelen is wel dagelijks verplichte kost. Het moet toch lukken om deze mannekes onder dak te krijgen voor de kerst? U heeft interesse? Neem contact met op 0223-631447 of via info@schuthok.nl. Kijk hier voor de complete informatie over deze broertjes.

 

Laat meer zien
Back to top button