BedrijvennieuwsNieuws

Drive thru PUUR groenten op herhaling

MIDDENMEER – Bij PUURgroenten koken ze de Kas nog eenmaal leeg. De horeca, de grootste afnemer van PUUR groenten, gaat bijna weer van start en daarmee zal ook de afzet van de groenten weer langzaam aantrekken. Eigenaar Han Lammers organiseert donderdag 21 mei, op Hemelvaartsdag, voor de tweede keer het evenement “Puur vrienden koken de kas leeg”. Dit om het overschot aan groenten niet weg te hoeven gooien.

Net als de vorige editie staan er op het erf verschillende foodtrucks. Daar maken chefs gerechten met de groenten en bloemen van PUURgroenten. Deze keer zijn Strandpaviljoen Noorderlicht Hemingways Beach restaurant, Meerhoeve Middenmeer, Welcome Foodlovers, Dutch Seafoods, Rock en Retro en Erdem Tuncer blonde d’Aquitaine horeca leveranciers de Vrienden van Puur.

Men serveert een 4 gangen diner. Er is keuze uit vegetarisch, vlees of vis, warm geserveerd. Voorgerecht, soep, mooi ambachtelijk stuk brood met verse kruidenboter, hoofdgerecht met boerenfrieten en de lekkerste wentelteef. Na het betalen van € 29,00 per persoon rij je verder en ga je lekker ergens picknicken. De drive-thru aan de Kolhornerweg 4A bij Middenmeer is open van 15.30 tot 19.30 uur. Geen reserveringen, vol=vol en op=op. Ter plaatse volgt men de RIVM richtlijnen.

Foto: PUURgroenten
Laat meer zien
Back to top button