BedrijvennieuwsNieuws

Even voorstellen: Tutto WoonStijl

Wat maakt een woonkamer “mooi”? Of belangrijker; wat maakt dat jij je thuis en geborgen voelt?

HIPPOLYTUSHOEF – Een huis inrichten kan uiteraard op verschillende manieren. Je kunt inspiratie halen uit de woonmagazines of online, zoals bijvoorbeeld Pinterest. Je kunt de stijlen die hier voorbij komen kopiëren en voila; je hebt een huis met stijl. Maar is dit echt wat je wilt? Hoe vind jij jezelf hierin terug en voorkom je dat je in een showroom woont? Woonstijl is in mijn ogen meer dan alleen het toepassen van de laatste trends en stijlen. Het is ook jouw persoonlijke stijl dat het plaatje compleet maakt. Natuurlijk is het leuk om dit te mixen met leuke nieuwe woontrends, maar een kopie geeft niet de geborgenheid en het thuis gevoel dat zo belangrijk is om je fijn terug te kunnen trekken na een lange dag buiten de deur. Daarom vind ik het belangrijk om in mijn interieuradviezen met veel persoonlijke spulletjes te werken, zoals erfstukken, foto’s en zelfs ook meubels die vaak een herinnering of verhaal hebben. Een mix van wie jij bent met een beetje trend. Of helemaal geen trend! Maar gewoon kleuren en vormen die jij mooi vindt. En daar dan een mooie balans in vinden, zo inrichten dat alles mooi bij elkaar aansluit om ook rust in de ruimte te creëren, dan heb je een een stijl waar jij graag woont. Dat alles bij elkaar omvat voor mij “woonstijl”.

Foto: Kenneth Stamp

Door te werken met ‘wat er al is’ in combinatie met nieuwe elementen, maakt mijn werk als interieurstylist ook uitdagend, creatief en vooral heel leuk! Vaak kunnen deze punten juist ook een mooi vertrekpunt zijn voor het uitzoeken van bijvoorbeeld een nieuwe vloer. Welke kleur past het best bij de bank of kast? Of welke kleur of behang op de wand laat de meubels mooier uitkomen? Wat heeft de ruimte nodig om het optisch ruimer of juist knusser te maken? Ik ben blij dat we hier in de winkel een ruim assortiment hebben om mee te werken en zo van begin tot eind tot een mooi resultaat te komen. Daarbij is het natuurlijk geweldig om zulke fijne collega’s te hebben die een samen een topteam vormen om alle ideeën ook te kunnen realiseren!

Maar wat kun je nou vinden bij TUTTO WoonStijl en wat kan TUTTO WoonStijl voor jouw huis betekenen? Om dit overzichtelijk in beeld te brengen hebben wij een nieuwe website gelanceerd!

Op www.tuttowoonstijl.nl kun je vinden welke diensten wij bieden, welke vloeren je bij ons vindt, al onze merken behang op een rijtje en alle soorten raamdecoratie! En ben je op zoek naar wooninspiratie? Ook dat kun je binnenkort vinden op onze website! Want hier zal ook een woonblog op verschijnen waar we nieuwe trendupdates zullen delen en ander leuk woon nieuws. Kortom, bij TUTTO WoonStijl vind je alles voor jouw huis. Of zoals onze Italiaanse naam als zegt: TUTTO per la tua casa!

Laat meer zien
Back to top button