BedrijvennieuwsNieuws

PUURgroenten kookt de kas leeg met drive-thru

MIDDENMEER – Wegens sluiting van de horeca hebben ze bij PUURgroenten de kas nog vol met heerlijke producten. Maar daar gaat eigenaar Han Lammers samen met enkele van de vrienden van PUUR iets aan doen. Ze koken de kas leeg!!!! Op 9 en 10 mei organiseren zij een drive-thru. Rijdend langs verschillende stalletjes wordt je picknick doos gevuld met allerlei, heerlijke en eerlijke gerechten. De kosten bedragen: 29,00 euro p.p.  en betaling kan contact loos.

Het drive-thru restaurant is een samenwerking met de PUUR vrienden: De Wentelteefjes, Logeerkamer De Appelhoeve, De lekkerste paling, McKili Catering, Strandpaviljoen Noorderlicht, Stroming eten & drinken, Bakkerij de Basis.

Men serveert een 4 gangen diner. Er is keuze uit vegetarisch, vlees of vis, warm geserveerd. Voorgerecht, soep, mooi ambachtelijk stuk brood met verse kruidenboter, hoofdgerecht met boerenfrieten en de lekkerste wentelteef.  De drive-thru is open op zaterdag 9 en zondag 10 mei van 16.00 tot 19.00 uur. Dus ga voor lekker eten, vis, vlees, groenten, superfrieten van de boer, wentelteefjes en nog veel meer naar de Kolhornerweg 4A, bij Middenmeer. Geen reserveringen, vol=vol en op=op. Ter plaatse volgt men de RIVM richtlijnen, maximaal 3 personen per auto of meer maar dan uit 1 huishouden.

Han nodigt iedereen nog even persoonlijk uit in onderstaand filmpje.

Laat meer zien
Back to top button