BedrijvennieuwsNieuws

Vergroot uw wereld, bevorder uw zelfstandigheid

ANNA PAULOWNA – Er op uit en zelfstandigheid tijdens Corona en daarna. Het is niet altijd makkelijk voor mensen, die moeite hebben zich te verplaatsen van A naar B, om even een ommetje te maken. Dat je niet even een bakkie kan doen bij familie of vrienden motiveert niet echt om er op uit te gaan. Om nog maar te zwijgen over de kou. Gelukkig wordt het weer snel voorjaar en zal de zon zich vaker laten zien. Of we weer een bakkie kunnen doen bij ons favoriete café weten we niet, maar dat er hulpmiddelen zijn om op stap te gaan en het goed is om in beweging te blijven dat is een zekerheid. Om de mogelijkheden te laten zien zijn er op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 februari verschillende modellen driewielfietsen, scootmobielen en rollators in de ruime showroom van De Betue. Zo kunt u ervaren welk hulpmiddel het beste bij u past en kunt u veilig op pad in het voorjaar.

Naast bewegen is het ook goed om zo zelfstandig mogelijk te blijven. Ook hier zijn hulpmiddelen voor. Bijvoorbeeld de druppelbril. Deze bril is min of meer per ongeluk aan de keukentafel van Appie en Evert uitgevonden. Appie had staar en het druppelen ging lastig, maar moest wel gebeuren. Gaatjes in een oude bril geboord, druppelfles er boven en het resultaat was perfect. De thuiszorg en lieve mantelzorgers worden ontlast omdat je met de bril eenvoudig zelf kunt druppelen. De bril is voor € 13,00 te koop in de winkel van De Betue.

Vanaf februari verkoopt men wij bij Zorgoutlet De Betue een unieke thermometer. Deze thermometer werkt met infraroodstraling. Waardoor niet alleen de voorhoofd temperatuur gemeten kan worden, maar ook oppervlaktetemperatuur, zoals: omgeving, babymelk en badwater. Uiteraard wordt dit allemaal zonder contact met de huid of het oppervlak gedaan. De THDOMOTHERMI infrarood thermometer heeft een verlicht display en stille modus. Dit zorgt ervoor dat je ook in het donker en tevens zonder geluid kan meten. De thermometer os verkrijgbaar voor € 58,00. Indien gewenst kan men de artikelen uit de winkel ook thuis bezorgen. Houders van een Samen- of Omringpas ontvangen met hun pas 10% korting op aanschaf van een bril of infrarood thermometer. U vindt Zorgoutlet De Betue aan de Nieuweweg 3 te Anna Paulowna. De Betue is telefonisch bereikbaar op 0223 754969 of www.zorgoutletdebetue.nl.

Laat meer zien
Back to top button