Hollands KroonNieuwsWieringen

De wijk vooruit! Samenwerken aan Hippolytushoef Oost

HIPPOLYTUSHOEF – Iedereen in gemeente Hollands Kroon verdient een fijne en veilige woon- en leefomgeving. Dat is een schone buurt, met groen, goede paden en wegen en ruimte om te spelen en te bewegen voor iedereen. Om te zien of dat nu ook zo is en om waar nodig dingen aan te passen, gaat de gemeente aan de slag. Daarvoor kijkt de gemeente per wijk wat er nodig is. De zogenoemde wijkgerichte aanpak. Deze aanpak start in de wijk Hippolytushoef Oost. 

Samenwerken aan Hippolytushoef Oost
De afgelopen tijd zijn er regelmatig meldingen over afvaldumpingen in de wijk. Ook is er in de wijk niet zoveel groen en zijn er regelmatig uitdagingen met parkeren. Een goede aanleiding om met de wijkgerichte aanpak te starten in deze wijk. Hierbij staat het welzijn van de inwoners centraal en gaat de gemeente graag met de inwoners in gesprek.

Herkenbaar?
Medewerkers van de gemeente willen graag de wensen en verhalen uit de wijk horen. Dat doen ze  bijvoorbeeld met de herkenbare Hollands Kroonmobiel. Uiteindelijk is het de bedoeling om samen met de inwoners een plan te maken om de wijk vooruit te helpen.

Zijn er ideeën?
Zijn er wensen, ideeën of verhalen over Hippolytushoef Oost? En wilt u met de medewerkers in gesprek?  Stuur een e-mail naar marabosman@hollandskroon.nl of bel naar 088 – 321 5376.

 

 

Laat meer zien
Back to top button