GemeentenieuwsHollands KroonNieuws

Denkt u met ons mee over de Dorpsgids Hollands Kroon?

HOLLANDS KROON – Hollands Kroon is een grote plattelandsgemeente met veel dorpen en buurtschappen. Als nieuwe inwoner kan het soms best lastig zijn om te weten waar winkels en andere voorzieningen zijn. Daarom maken we een dorpsgids voor nieuwe inwoners. Hiervoor hebben we uw hulp nodig. Denkt u met ons mee?

Herkent u zich in de tekst over uw dorp?
We hebben voor elk dorp in de concept dorpsgids een korte introductietekst geschreven. Hierin staat een klein stukje geschiedenis van het dorp, waar het dorp bekend om staat en wat er te doen is. Maar wie kent zijn of haar dorp beter dan de inwoners die er al jaren wonen? We horen daarom graag van u! Kunt u zich vinden in de beschrijving en de foto van uw dorp? Via ons participatieplatform Denkmee kunt u reageren op elk dorp en uw opmerkingen en ideeën aan ons meegeven. Uw reactie kunt u insturen tot en met maandag 27 maart. Daarna kijken we welke informatie we in de dorpsgids gaan gebruiken.

Fotografen gezocht!
We hebben een prachtige gemeente met uitgestrekte velden en idyllische dorpen. Helaas hebben we niet van elke plek een mooie foto. Heeft u een passende foto die kenmerkend is voor uw dorp of buurtschap? Upload deze foto dan via het formulier op de website van de gemeente. En wie weet pronkt uw foto straks in de dorpsgids! U kunt uw foto’s insturen tot en met maandag 27 maart 2023.

Laat meer zien
Back to top button