GemeentenieuwsNieuws

Digitale activiteiten voor jong en oud in de kerstvakantie

HOLLANDS KROON – Kerstvakantie saai? Niet met deze online evenementen voor jong en oud! Door de coronamaatregelen zijn jongeren niet alleen beperkt in hun doen en laten tijdens Oud en Nieuw, maar ook nu en in de kerstvakantie. De burgemeester en wethouders van Hollands Kroon hebben met leerlingen van Rsg Wiringherlant gesproken over de Corona maatregelen en het vuurwerkverbod. Aan hen is gevraagd of zij ideeën hebben over wat wél mogelijk is. Met de ideeën van de leerlingen is samen met Jongerenwerk LINK, lokale ondernemers en verenigingen een leuk programma voor de kerstvakantie opgesteld.

Online bingo met muziek
zaterdag, 26-12-2020, 20.00 uur
Bingo spelen vanuit je eigen huis. De bingo wordt georganiseerd door Café Prins Maurits en Café Beentjes in samenwerking met de gemeente Hollands Kroon. De bingo gaat live om 20.00 uur de Bingo start om 20.30 uur. Deelname is gratis en alleen voor de inwoners van Hollands Kroon.
Lees meer

Online spelletjesavond voor het hele gezin (4 uur)
dinsdag, 29-12-2020, 19.00 uur
Op 29 december van 19.00 tot 22.00 vindt de Online Familie Spelletjes Avond plaats voor iedereen uit Hollands Kroon. Strijd samen met je familie tegen andere gezinnen tijdens een spannende Pub Quiz. Er zullen vragen zijn voor jong en oud dus doe mee met het hele gezin en verbreed jullie gedeelde kennis!
Lees meer

Online escape room (voor max 500 deelnemers)
donderdag, 31-12-2020, 00.00 uur
Organisator: Unsolved Mystery (‘t Veld).
Lees meer

Onlinefeest oudejaarsavond | Thuisfissa op Twitch
donderdag, 31-12-2020, 12.00 uur
De organisatoren van ‘Thuisfissa’ slaan de handen weer ineen en geven een online feestje met Oud en Nieuw. De vaste crew van Thuisfissa viert deze avond samen met jullie en zorgt voor een toffe show vol artiesten, prijzen en terugblikken naar de hoogtepunten van Thuisfissa.

Deze interactieve radioshow is voor jongeren. Zij worden gestimuleerd om oud en nieuw thuis te vieren. De stream gaat live op het Twitch kanaal van Thuisfissa en het online radiostation NBRadio, van 12.00 uur in de middag tot 04.00 uur ’s nachts.
Lees meer

Laat meer zien
Back to top button