FractievergaderingNieuwsPolitiek

Fractievergaderingen

HOLLANDS KROON – Diverse fracties hebben hun fractievergadering aangekondigd. Hieronder een overzicht.

Maandag 15 november 2021 houdt de fractie van de ChristenUnie haar openbare fractievergadering. Deze vergadering zal digitaal plaatsvinden en begint om 20:00. In deze fractievergadering bespreken we de onderwerpen die op de agenda voor de raadsvergadering van 25 november staan. Wil je meepraten of inspreken stuur dan een mail naar: fractiecuhk@hollandskroon.christenunie.nl of bel naar Marjon Tolhuis 06 37127264. Wij sturen hierna een link om deel te kunnen nemen aan de vergadering.

De fractie van CDA Hollands Kroon vergadert op woensdag 17 november a.s. om 20.00 uur. De vergadering vindt plaats in de Cultuurschuur te Wieringerwerf (Loggersplein 1). In de fractievergadering wordt de agenda voor de raadsvergadering van 25 november a.s. met uitloop op 30 november besproken. Op het moment van het uitgaan van dit bericht is de raadsagenda nog niet bekend. Deze komt tijdig met de stukken op de website van de gemeente te staan. Naar verwachting komen o.a. de toekomst van Veerburg, het koersdocument voor de agrarische sector en het energie neutraal maken van de gemeentelijke gebouwen aan de orde.Ook als u met de fractie over andere onderwerpen wilt spreken bent u van harte welkom. U kunt uiteraard ook op andere wijze  onderwerpen bij de fractie onder de aandacht brengen.

Op woensdagavond 17 november 2021 houdt de fractie van SHK een openbare vergadering van 19:30-21:30 in de Gemeenschapsruimte Nijestate Nyerop 34B in Nieuw Niedorp. Wie er gebruik van wil maken dient zich uiterlijk 17 november bij de fractie secretaris te melden. De agenda omvat vooral de agenda van de raadsvergadering van 25 november.

Laat meer zien
Back to top button