Er op uitNieuwsRegionaal nieuws

Alleen het weer kan nog wat roet in het eten gooien voor ‘Rondje ‘t Veld’

Een bijdrage van Theo Moras.

'Rondje 't Veld' - Foto: Theo moras
‘Rondje ‘t Veld’ – Foto: Theo Moras

‘T VELD – Een nieuw evenement ” Rondje ‘t Veld ” ziet op zondag 12 juni wordt er voor de eerste keer het levenslicht. Bij het Rondje ‘t Veld kunnen alle dorpsbewoners hun spullen en overtollige huisraad aan huis verkopen, geen gesleep naar naburige rommelmarkten gewoon voor het huis of vanuit de garage. Op een kraampje of gewoon op het erf uitgestald het kan en mag allemaal.
Er hebben zich inmiddels maar liefst 100 deelnemers aangemeld bij Angelique Broersen, de initiatiefneemster van het ‘Rondje ’t Veld’. En de aanmeldingen van buurtbewoners stromen nog steeds binnen,  dus wat dat betreft is de opzet al meer dan geslaagd. Aanstaande zondag kunnen belangstellenden en/of koopjesjagers van 11.00 tot 16:00 uur terecht in nagenoeg alle straten die het unieke dorpje die ‘t Veld rijk is.

Er is een plattegrond met de meeste deelnemers beschikbaar,  maar ook is iedere deelnemer te herkennen aan de Rood Wit Blauwe vlag die door de deelnemers wordt uit gehangen. Het beloofd een groot succes zal worden als het weer en de publieke belangstelling het niet af laten weten. Mocht het succes aan de verwachtingen voldoen zullen het dorp Zijdewind en buurtschap De Weel zich wellicht de volgende keer bij dit evenement aansluiten.

Laat meer zien
Back to top button