NieuwsRegionaal nieuws

Bijeenkomst Steven Pont tijdens Week van de opvoeding

REGIO – GGD Hollands Noorden organiseert tijdens de landelijke Week van de Opvoeding  een online bijeenkomst met Steven Pont voor (groot)ouders/opvoeders van kinderen in alle leeftijden.

Van 4 t/m 10 oktober 2021 is de landelijke Week van de Opvoeding en heeft als thema Vertel eens… Vertel eens… is de uitnodiging om het gesprek met elkaar aan te gaan. Tijdens de Week van de Opvoeding worden door het hele land activiteiten georganiseerd rond dit thema.

Op donderdagavond 7 oktober organiseert GGD Hollands Noorden de online bijeenkomst Vertel eens! Hoe verhalen de band in je gezin versterken. Tijdens deze online bijeenkomst laat Steven Pont (ontwikkelingspsycholoog en opvoedcoach) zien hoe je met gesprekken, (familie) verhalen en luisteren de band met je gezin en familie versterkt. Je krijgt tips en voorbeelden hoe je met elkaar in gesprek gaat en blijft in de verschillende levensfasen van kinderen (0-18 jaar) en dagen we je uit wie je wilt zijn als ouder/opvoeder/grootouder. Daarnaast gaan we in op het belang van familietradities en geschiedenis voor het versterken van jullie band in het gezin.

Datum, tijd, locatie, kosten, trainer en aanmelden
Datum:             Donderdagvond 7 oktober 2021
Tijd:                  20.00 -21.15 uur
Kosten:             Kosteloos
Spreker:            Steven Pont, ontwikkelingspsycholoog, opvoedcoach en bekend van het tv-programma
De Opvoeders en columns.
Aanmelden:      Deelnemers kunnen zich aanmelden via: www.ggdhn.nl/cursussen

Vragen over opvoeden?
Als je naar aanleiding van deze online bijeenkomst vragen hebt kun je bellen met GGD HN, telefoon
088-01 00 550 voor het maken van een (online) afspraak met een opvoedadviseur. Mailen kan ook via positiefopvoeden@ggdhollandsnoorden.nl. Meer informatie over opvoeden is te vinden op de website: www.positiefopvoeden.nl regio Noord-Holland-Noord en www.ggdhollandsnoorden.nl.

Laat meer zien
Back to top button