BedrijvennieuwsNieuwsRegionaal nieuws

Cees Florussen en Julian Dijkstra zelfstandig aan de slag met F&D Installaties

WIERINGEN – Cees Florussen en Julian ‘Juul’ Dijkstra zijn per 1 oktober als zelfstandig ondernemer gestart onder de naam F&D Installaties. Het bedrijf verzorgt het onderhoud aan centrale verwarming, warm water voorziening en luchtbehandeling installaties. ook plaatsen zij ook nieuwe installaties.

Beide mannen Cees (56) en Juul (50) beschikken over 25 jaar ervaring in de installatie-branche. Zij werkten eerder voor een groot bedrijf in de regio waar zij zich op een bepaald moment niet meer mee konden verenigen in de manier van werken en de service richting de klanten. Dit was een moverende reden om dus zelf een bedrijf op te starten. Op 1 oktober was het moment gekomen dat er dan ook voor het eerst onder eigen vlag gewerkt werd.

Het werkgebied van het bedrijf is de Noordkop met als grens 40 kilometer vanaf Wieringen gerekend. De mannen beschikken beide over een goed uitgeruste bedrijfswagen met opvallend logo. Klanten kunnen op incidentele wijze of middels een abonnement van de diensten gebruik maken. Er is ook een storingsdienst, deze is 24 uur per dag bereikbaar. Naast onderhoud en reparaties kan F&D u ook adviseren met betrekking tot verduurzaming en brandveiligheid tips en adviezen.

Op de website: F&D installaties.nl vindt u alle informatie over de diverse mogelijkheden.

Foto: Wieringernieuws/Henk-Jan Wittink

 

Laat meer zien
Back to top button