NieuwsRegionaal nieuws

Dierenambulance zoekt nieuwe vrijwilligers

HOLLANDS KROON – De Dierenambulance Den Helder – Hollands Kroon staat 7 dagen per week, 13 uur per dag klaar voor wilde dieren en huisdieren in nood. Het werkgebied beslaat de gemeente Den Helder en het noordelijk deel van Hollands Kroon.

Dierenambulance Den Helder – Hollands Kroon is naarstig op zoek naar chauffeurs voor de ambulance in het gebied van Hollands Kroon. Op de ambulance in Hollands Kroon werk je, na een uitgebreide inwerkcursus, geheel zelfstandig. Uiteraard is hulp nooit ver weg en kun je altijd rekenen op het team voor ondersteuning. Het werk op de dierenambulance is niet altijd leuk, geregeld komen we in aanraking met overleden dieren, zoals aangereden katten, verdronken honden of vogels die zijn aangevallen. Ook komen wij bij mensen thuis om overleden dieren op te halen en over te brengen naar het dierencrematorium Majesta of de gemeentelijke verzamelplaats. Hier moet je wel tegen kunnen. Gelukkig zijn er ook veel leuke kanten aan het werk.

Heb je interesse in het werken bij de dierenambulance Den Helder – Hollands Kroon of wil je meer informatie? Mail dan naar vrijwilligers@dierenambulancedenhelder.nl

Laat meer zien
Back to top button