FractievergaderingNieuwsPolitiekPolitieke bijeenkomstRegionaal nieuws

Fractievergadering GroenLinks

Vlag Groen LinksBARSINGERHORN – Op maandag 14 november a.s. hebben wij een openbare fractievergadering.
Iedereen is van harte welkom!
De fractievergadering wordt gehouden in het Ideeëntheater aan de Kreil 6 in Barsingerhorn. U bent welkom tussen 20.00 en 21.00 uur.

Wij vinden het fijn om vooraf te weten wie er komen.
Stuur even een berichtje naar groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl (secretariaat) en/of naar janeichhorn@hollandskroon.nl (fractie). Wij zijn overigens vrijwel altijd goed bereikbaar via deze mailadressen.

Tijdens het fractieoverleg wordt de agenda van de gemeenteraadsvergadering van 22 november besproken: o.a. de drie overgebleven mogelijke locaties voor de eventuele toekomstige vestiging van een AZC, de omgevingsvisie Hollands Kroon, onderwijshuisvesting 2017-2021 en de wijziging van een bestemmingsplan bij Middenmeer. Ook op de agenda: een motie van treurnis wegens de uitspraken van burgemeester Nawijn na afloop van de raadsvergadering van 25 oktober, waarbij inwoners met naam werden genoemd en op zeer onheuse wijze werden bejegend. 

Kijk op de website van de gemeente voor de hele agenda. Iets anders met ons bespreken kan natuurlijk ook. Laat het even weten. Na het fractieoverleg is er een bestuursvergadering, maar die is niet openbaar.

Laat meer zien
Back to top button