Agrarisch nieuwsNieuwsRegionaal nieuws

Open dag bolbehandeling Vertify & Agrifirm-GMN

ZWAAGDIJK – Op woensdag 15 september organiseren Vertify en Agrifirm-GMN hun jaarlijkse Open Dag Bolbehandeling in Zwaagdijk. We laten resultaten van de onderzoeken zien en lichten deze toe. U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek.

Inschrijving vooraf aan het evenement is verplicht. Er wordt gewerkt met 3 tijdslots, waarin groepsgewijs langs diverse stands wordt gaan. Het is mogelijk dit te combineren met een verlenging van de spuitlicentie, thema ‘teelt’ (kosten € 50,00 excl. BTW).

U kunt zich voor één van de volgende tijdslots opgeven:
ronde 1: 9:00 tot 11:30 uur (reeds vol)
ronde 2: 12:00 tot 14:30 uur
ronde 3: 15:00 tot 17:30 uur

De open dag wordt binnen in de bedrijfshallen van Vertify georganiseerd.

Het programma
Vertify presenteert de resultaten van het derde onderzoeksjaar ‘De Groene Tulp’. Daarnaast zal zij in samenwerking met WUR de resultaten van het project ‘Virusvrij en afzetgericht telen’ toelichten.

Agrifirm-GMN laat de resultaten van de bolbehandelingsonderzoeken zien uit Breezand en Zwaagdijk. Bij deze onderzoeken is, in verband met de veranderende etiketten, gekeken naar alternatieve behandelingen. Ook nieuwe potentiële producten worden getest, net als de nieuwe bolbehandelingstechnieken.

BASF, Syngenta en Bayer Crop Science zijn ook aanwezig om resultaten van diverse proeven toe te lichten.
Naast bollenproeven zijn er ook ontsmettingstechnieken van Agri Treat Projects/Machinefabriek Akerboom en Bright Spark te bezichtigen.

Aanmelden voor de open dag kan via deze link. Tot woensdag 15 september!

Laat meer zien
Back to top button